Transport & expressbud

Behöver ni leverera gods som garanterat kommer fram till rätt plats och i rätt tid?
MJ Delivery erbjuder säkra transporter och expressbud som gör att er tillvaro flyter på smidigt utan problem och oönskade förseningar.
Vi Jobbar idag med Lätta lastbilar främst, som innebär att vi kör gods med lastvikt om max 1000kg. Från 0,5kg upp till 1000kg kan vi hantera.

Smidigaste transporterna

Kraven på pålitliga leveranser blir allt högre bland både företag och privatpersoner. För företag kan det till exempel handla om att konkurrensmöjligheterna påverkas av hur bra de kan leverera sina varor. Det räcker inte med att transporterna sker snabbt, de måste även anpassas efter varje kunds behov.

MJ Delivery ser till att alla transporter och expressbud sker med stor punktlighet. Vi fokuserar på våra kunder och har alltid som målsättning att erbjuda service av högsta kvalitet.

VAD behöver ni hjälp med?
MJ Delivery vill vara en faktor till att erat behov av att en produkt tar sig från A till B under de bästa förutsättningar. Vi anpassar oss efter era önskemål och är vana att göra jobbet smidigast möjligast.

Alla uppdrag utförs med samma engagemang och serviceanda – vi vet hur viktigt det är att kunna lita på leverantörer och partners för att ert fokus ska kunna vara precis där ni vill ha det.

Vi utgår från södra Stockholm där vi har magasinering att erbjuda våra kunder. Vi jobbar i Stor Stockholm främst men löser utan problem längre sträckor vid önskemål av kunden.

Tveka inte att höra av er, skicka en förfrågan eller vilka frågor som helst gällande transporter.